Buurtlunch


Gezellig lunchen met de buren! Om de zondag vindt er een buurtlunch plaats voor alle leeftijden. Tijdens de lunch wordt een korte overdenking gehouden over een aansprekend onderwerp. U mag meedenken, meepraten of gewoon gezellig komen eten.

Kinderclub


Knutselen, spelletjes spelen, een verhaal en veel gezelligheid met andere leeftijdsgenoten. Iedere twee weken wordt er kinderclub gehouden voor kids tot 12 jaar.  Tussentijds is er iets te drinken met wat lekkers voor de kinderen. Voor de ouders staat de koffie klaar! 

Girls Only


De ene keer cupcakes bakken, de andere keer gezichtsmaskertjes, dan een keer smoothies drinken, nagels lakken, enz… Kortom, een echt meidenavondje voor meiden tussen de 10 en 16 jaar. Elke twee weken hebben we weer een super toffe editie van “Girl’s Only”

Schuif’s aan


Elke donderdagavond is Staartlicht open. Vanaf 19:30 bent u welkom voor een kop koffie of thee of u komt zomaar langs om eens te kijken. Leer op een ongedwongen manier mensen uit je wijk kennen en Schuif gezellig Aan!

Huiswerk Begeleiding


Zit je op de basisschool, middelbare school of doe je een andere opleiding? Of zoek je hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief? Elke woensdag vanaf 19:00 kun je binnenlopen en kijken we samen naar je vraag.  

Alpha Cursus


Tijdens de cursus ontmoet je allerlei mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen over het geloof. Daar is alle ruimte voor. Op de bijeenkomsten wordt op een ontspannen en eigentijdse manier over het christelijk geloof gesproken. Elke avond begint om 19:00 met een maaltijd. De startavond op 30 janauri is een speciale introductie avond zodat je kunt kijken of deze cursus iets voor je is. Kijk hier voor meer informatie.

Durf samen op avontuur te gaan!